Posted by: sylvia a. | май 20, 2008

Царевица за Ада

Този пост ще бъде излъчен и в уеб бюлетин на радио марс. Надявам се там да са така любезни да го включат към home-made-nonsense. Не в сериозната им част…

Та: аз ще горя в Ада. Решението беше взето корпоративно и смятам да се придържам към директивата на партията. Моля, не спорете! Обмисляйки пътя и визуализирайки процеса си помислих, че може би ще съм единствения природозащитник, който ще се пържи в Ада. Повечето събратя по природозащитничество са си осигурили топли местенца в Рая; дори само с факта, че са писали лозунги по вело шествията. Аз обаче съм Грешница и няма да ми се размине.

Не, че природозащитниците имат какво да правят в Рая – там отдавна са си решили проблема със Затоплянето. Ние в Ада да му мислим. И докато му мислим си помислих, че ако трябва да се пържа предпочитам горивото за захранване на пламъците да е екологично чисто – био-гориво.. Като това, което се прави от царевица, например. Или слънчоглед.

Ще взема вместо да си продавам душата, да продавам царевица на Ада. Хем те доволни от намалените вредни емисии, хем тука ще завъртим едни пари..

П.С. И Л. е за Ада. Така, че природозащитниците сме поне двама. Много сме! Силни сме!

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

Категории

%d bloggers like this: