Posted by: sylvia a. | май 30, 2010

Добри новини за Биг Брадър-о-мразците

Английският Канал 4, досегашният производител и разпространител на Биг Брадър, обяви, че изданието от 2010 ще е последното (последния абзац в статията). В пика на Биг Брадър, във Великобритания, предаването си имаше собствен канал, който излъчваше почти 24 часа в денонощието.

Съдейки по скороростта, с която в България се реагира на световни събития, до 12-18 месеца очаквам ББ да изчезне и от българските екрани. Не мога да отрека, че концепцията Биг Брадър промени телевизията – начина на правене и гледане, целите, достъпността. За мен обаче, Биг Брадър винаги е била отровна концепция, манипулативна и манипулираща и се радвам, че времето и изтича.

Advertisements

Responses

  1. силв, съзнаваш ли каква лоша новина снесе току-що на целокупната българска селения? народът гледаше биг брадър, цъкаше с език и си го преместваше от ляво на дясно и обратно. какво ще правят без цирк, милите? вярвам, че продуцентите на родните тв канали, които са склонни да лапат всякаква рекламодателска пишка, ще намерят начин да разтеглят във времето тези 12-18 месеца.

  2. Английският биг брадър винаги е бил възможно най-тъпия, може би американския го надминаваше по тъпотия, нормално е идеята да се изчерпа, по-лошото е че има доста сериозен застой и нищо ново не грабва интереса

    @lomovera, много сте забавни такива обобщаващи за народа, народа тва, народа онова, а ти какво?


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

Категории

%d bloggers like this: