Публикувано от: sylvia a. | май 21, 2012

По почина на Фейсбук, но в Блогосферата

Споделям това, защото вярвам, че цивилизованите и добронамерени хора в България са 90%, но са тихи и възпитани. Останалите 10% (като добичето на снимката) правят живота труден. Е, г-н Константинов време е да научите, че хората, с който съжителстват имат значение. Тяхното мнение, здраве и достойнство също.

TV мутри срещу Киро. Round 2*.

Юлиан Константинов Снимка: NOVA TV

Мислех, че мутренските години са си отишли, но май съм се пообъркал. Черните джипове, затъмнените стъкла, арогантните хора продължаваме да ги срещаме обикновено по пътя, когато ни засичат, отнемат предимство, присветкват ни с фарове на магистралата, паркират по тротоарите. Не заради друго, ами защото те са друга по-висша от нас класа и няма как да се засечем на едни и същи места, по едни и същи заведения, в една и съща социална среда, освен на едно място, което всички делим – пътя. Funny, right?

Цялата статия можете да прочетете на блога на Кирил Христов, когато кликнете на заглавието на статията.

 


Responses

  1. Надявам се, че поне цивилизованите и добронамерени хора в България са 90%, но са тихи и възпитани. Останалите 10%правят живота труден, дано да е така наистина.Мутренските години явно са се завърнали.По едно време се беше затишила или поне не се използваше тази дума.Но сега явно отново е на мода.Колите със затъмнени стъкла са навсякъде.Но мен специално ме дразни това, че те си правят каквото искат паркират огромните си джипове където им падне, знаейки, че няма да имат никакви проблеми с полицията.Нали уж всички сме равни, но уви в този момент разбираш, че парите владеят изцяло света, в който живеем.Статията е хубава и определено ще я прочета цялата.

  2. и след влизането в ЕС България остана мутренска държава, което означава че все още е беззаконие, никой не уважава нито законите, нито пак съдебната система се е подобрила, всичко си остава корумпирано и работи само за собствените интереси без никой нищо да зачита и да прави в интерес на държавата и на всички хора – за съжаление е така, поне това е моето мнение

  3. Пълна анархия.. т.е. не, не е анархия, защото само хората с пари у нас могат да си правят каквото искат, без значение какви са законите.

  4. Докато ни управляват тикви и то мафия от тикви, дори и да искаме ( ние -народа) да променим нещо няма как да се случи. Трябва да се свали цялото правителство и всичко да започне отначало, като хората участвайки до сега, по какъвто и да е начин, в управлението на държавата ни, да нямат право да участват отново.

  5. …тъжната истина

  6. После как човек да мисли позитивно…

  7. И все по-зле стават нещата….


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

Категории

%d блогъра харесват това: